Stuk voor Tom Van Bauwel. Mijn laatste wapenfeit. Een online voorstelling voor Het nieuwstedelijk, gespeeld door Tom Van Bauwel. Een online ode aan het offline theater, een gespeelde weigering van het spelen, een verlangen naar de fysieke ontmoeting tussen spelers en publiek in eenzelfde ruimte.

Identikit - Matthias Van de brul

Wie ben je?

Acteur. Theatermaker. Geboren in Bonheiden. Wonend in Leuven. Gestudeerd aan LUCA Drama Campus Lemmensinstituut.

Waar ben je mee bezig?

Ik speel in voorstellingen van onder andere De Nwe Tijd, Muziektheater Walpurgis, tg Nunc, Het nieuwstedelijk en fABULEUS. Ik maak zelf theatervoorstellingen, zoals 'gebergte' en 'Platonov'. Volgend seizoen speel ik mee in de voorstelling 'Connie & Zorba' van fABULEUS en 'WILD' van Lucas Derycke, een coproductie met Het nieuwstedelijk. Ik werk ook aan een nieuwe voorstelling met de ploeg van 'Platonov' (Johan Knuts, Leen De Veirman en Charlotte Wellens).

30CC en jij

Tijdens mijn opleiding bezocht ik de zalen van 30CC wekelijks, bijna dagelijks zelfs. Ik woonde er talrijke voorstellingen bij, er ging een wereld voor me open. Na mijn opleiding kon ik binnen het kader van Eigen Kweek mijn voorstelling 'Platonov' maken. 30CC betekent voor mij: een warm team en betrokken programmatoren, die het niet erg vinden als ik binnenval op hun bureau in Bibliotheek Tweebronnen, met al mijn wilde plannen en impulsieve vragen.

P.S.

I <3 30CC

Artiest in Beeld

30CC brengt de Leuvense artiestengemeenschap in beeld via deze raamtekeningen.
Kom meer te weten over dit project en ontdek alle andere artiesten in beeld.

Foto: © Katrijn Van Giel

Adres

Matthias Van de bruls raam ligt buiten bereik. Tekenaar Muriel Princen heeft het werk van Matthias Van de brul verbeeld op een van de ramen van de 30CC/Schouwburg: 

Bondgenotenlaan 21,Leuven

Vind Matthias Van de brul op de Artiest in Beeld-kaart.

Raamtekening

Het werk van Armin Mola werd verbeeld door Muriel Princen.

Meer weten?

Volg Matthias Van de brul op facebook