SUPERNOVA (2020) een kortfilm van Naomi Zwaenepoel over twee vrouwen die elkaar ontmoeten in een cinema en zich verliezen in elkaar en in de nacht.

Identikit - Kyra Verreydt

Wie ben je?

Ik ben Kyra Verreydt (1997), geboren te Brussel. Ik heb zes jaar lang woord gevolgd op de kunsthumaniora van Brussel. Daarna werd ik op zeventienjarige leeftijd toegelaten tot de spelers/makers opleiding van Luca School of Arts Drama te Leuven. Na vijf jaar studeren heb ik mijn masterdiploma zo goed als op zak.

Waar ben je mee bezig?

Ik heb samen met mijn klasgenoten een theaterfestival "NOK-Festival" (2018) opgericht op een zolder in Mechelen. Hieruit is NOK, ons theatercollectief dan ook ontstaan. Ondertussen zijn we al bezig met het plannen van een tweede editie van het NOK-Festival in Mechelen in 2021. Naast ook andere theaterprojecten heb ik hier en daar al in wat studentenfilms gespeeld. Vorig jaar speelde ik in mijn eerste langspeelfilm 'Kom hier dat ik u kus' van Niels van Koevorden & Sabine Lubbe Bakker.

30CC en jij

Vorig jaar werd NOK gekozen voor het Eigen Kweek project van 30CC. Hierdoor hebben we in en rond Leuven mogen toeren met onze eerste voorstelling 'Roberto Zucco'. Daarnaast werd tgTG dit jaar geselecteerd om onze komedie te spelen op de eerste editie van het FAKTHEATER.

Artiest in Beeld

30CC brengt de Leuvense artiestengemeenschap in beeld via deze raamtekeningen.
Kom meer te weten over dit project en ontdek alle andere artiesten in beeld.

Adres

Kyra Verreydts raam ligt buiten bereik. Tekenaar Muriel Princen heeft het werk van Kyra Verreydt verbeeld op de ramen van de kantoren van 30CC:
Rijschoolstraat 4,Leuven

Vind Kyra Verreydt op de Artiest in Beeld-kaart.

Raamtekening

Het werk van Kyra Verreydt werd verbeeld door Muriel Princen.

Meer weten?

Volg de carrière van Kyra Verreydt