'CruX': de zaak-Vangheluwe op theater. Na tien jaar treden de drie betrokkenen uit de schaduw en brengen ze elk hun eigen verhaal. Een affaire, waarvan de naweeën nog steeds voelbaar zijn, tot op het bot gefileerd. "Angstaanjagend sterk, deze monoloog" (Knack)

Identikit - Kwinten Van Heden

Wie ben je?

Ik ben acteur en theatermaker, afgestudeerd aan Luca Drama (Leuven). Eerder speelde ik al bij hetpaleis, HETGEVOLG, mathatentatief, fABULEUS en THUIS. Naast mijn ontembare passie voor theater geef ik les en ben ik papa van twee prachtige dochters: Florien en Bente.

Waar ben je mee bezig?

Ik heb een zwak voor sterk teksttheater. Zo maakte ik al 'CruX' (over de zaak-Vangheluwe), maar ook 'Sluitertijd', over een man die op zoek gaat naar zijn verdwenen dochter. Momenteel werk ik aan een nieuwe (familie)voorstelling op basis van de roman 'Oscar et la Dame Rose' (E.E. Schmitt): een modern theatersprookje voor jong en oud waarin de tienjarige Oscar een magische tocht maakt doorheen een mensenleven.

30CC en jij

30CC is mijn tweede thuis.

P.S.

Wil je me graag aan het werk zien of op de hoogte blijven? Check dan zeker @kwintenvanhedentheater op instagram of mijn site. Tot snel, ergens op een podium.

Artiest in Beeld

30CC brengt de Leuvense artiestengemeenschap in beeld via deze raamtekeningen.
Kom meer te weten over dit project en ontdek alle andere artiesten in beeld.

Adres

Henricus Bosmanslaan 13, Wilsele

Vind  Kwinten Van Heden op de Artiest in Beeld-kaart.

Raamtekening

Het werk van Kwinten Van Heden werd verbeeld door Lieve Claes

Meer weten?

Neem een kijkje op de website van Kwinten Van Heden